İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Şh.Öğrt.Aynur Sarı Anaokulu

Ekm

5-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kübra Nur KALKAN ile birlikte 3 rakamından kelebek yaptılar.

Ekm

5-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şeyma ÖZBOYATLI ile birlikte daire kesme çalışması yaptılar.

Ekm

3-A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Seda Tirman ile birlikte boyama etkinliği yaptı.

Ekm

4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sebiha Duvar ile birlikte "Sayılarla Dikkat ve Algı" çalışması yaptılar.

Ekm

5-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Tuğba Ercan ile birlikte 2 rakamından kukla ve taç yaptılar.

Ekm

4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Elif Keçeci ile birlikte "Bak ve Yap" parkur etkinliğinde oynadılar.

Ekm

5-E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kübra Damla AKBAŞ ile birlikte "Dişlerimizi Fırçalıyoruz" adlı sanat etkinliğini birlikte yaptılar.

Ekm

5-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Tuğba ERCAN ile birlikte 1 rakamından köpek yaptılar.

Ekm

5-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şeyma ÖZBOYATLI ile birlikte sonbahar konulu çizgi ve boyama çalışması yaptılar.

Haz

4-B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Şeyma ÖZBOYABATLI ile birlikte dondurma sanat etkinliği yaptılar.

Haz

5-B sınıfı öğrencileri  ve öğretmenleri Sebiha DUVAR ile birlikte dans eden mısırlar deneyi yaparak sınıfa getirdikleri elma ile  parça, bütün,tüm,yarım,çeyrek kavramı çalıştılar.

Haz

4-A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Tuğba ERCAN ile birlikte sanat etkiniliği olarak gözleri oynayan ayı etkinliği yaptılar.

Haz

5-B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Sebiha DUVAR ile birlikte babalar günü için Benim Güçlü Babam etkinliği yaptılar.

Haz

Değerli Velilerimiz Daha Önce Hiç Okul Öncesi Eğitimi Almamış ve 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında 1.Sınıfa Başlayacak Öğrencilerimiz İçin Yaz Okulu Açılacaktır.Katılmak İstyeyen Öğrencilerimizin Velilerinin İdareye Başvurması Rica Olunur.

Haz

5-D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Seda TIRMAN ile birlikte babalar günü için tebrik kartı hazırladılar.