May

4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Elif Keçeci ile birlikte "Senden Daha Güzel" adlı gösteriyle Anneler Günü'nü kutladılar.

Nis

4-C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sebiha Duvar ile birlikte "Rengarenk" adlı gösteriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

Mrt

3-A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Seda TİRMAN ile birlikte "Yanardağ Deneyi" adlı etkinliği yaptılar.

Mrt

5-E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kübra Damla Akbaş ile birlikte "Kodlayarak Eğleniyorum" adlı oyun etkinliğini birlikte yaptılar.

Şbt

5-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Tuğba Ercan ile birlikte "Tek Numara Unutma" adlı sanat etkinliğini birlikte yaptılar.

Şbt

3-A sınıfı öğrencileri Seda Tirman ile birlikte sulu boya etkinliği yaptılar.

Şbt

4-B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sebiha Duvar ile birlikte "Balet ve Balerinleri Tanıyoruz" adlı sanat etkinliğini yaptılar.

Ock

5-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Tuğba Ercan ile birlikte "Yeni Yıl" adlı sanat etkinliğini yaptılar.

Ara

İtfaiye ekibi tarafından okulumuz öğretmenlerine, yardımcı personellere ve öğrencilerimize yangın ile ilgili eğitim verilip yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Ara

Okulumuzda "Okulum" konulu resim yarışması düzenlenecektir. Son katılım tarihi 10 Aralık Cuma günü olacaktır.

Kas

3-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Seda Tirman ile birlikte "Atatürk Kağıt Etkinliği" yaptılar.

Kas

4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sebiha Duvar ile birlikte "İkiden Kuğu" sanat etkinliğini yaptılar.

Kas

4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Elif Keçeci ile birlikte "Oksijensiz Kalan Mum" deneyi yaptılar.

Kas

3-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Seda TİRMAN ile birlikte "Atatürk" sanat etkinliğini yaptılar.

Ekm

5-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şeyma ÖZBOYATLI ile birlikte "Hoş Gelişler Ola" adlı gösteriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar.