Kas

Okulumuz 5C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Elif MADARÇI rehberliğinde Kızılay ve Lösemili Çocuklar Haftasını etkinliklerle kutladılar.

Kas

Okulumuz 5E sınıfı öğrencileri öğretmenleri İlknur ŞAHİNOĞLU rehberliğinde Picasso Görsel Sanat Etkinliği düzenlediler.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.  5G sınıfı öğrencileri ise öğretmenleri Rüken ÜZMAN rehberliğinde Kızılay Haftası'nı drama ile canlandırdılar.

Ekm

Şehit Öğretmen Aynur Sarı Anaokulu  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını çoşkuyla kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Şeyda Yılmaz konuşma yaptı. Ardından öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri rehberliğinde gösterilerini sundular.

Nis

Okulumuz öğrencilerine ileri ki senelerde 5.yaşlarını yad edecekleri bir albüm çalışması yaptık.