5/H SINIFI ETKİNLİKLERİ

4/D SINIFI ETKİNLİKLERİ

Ağu

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı itibariyle okulumuz servis taşımacılığı için okulumuz idaresinden temin edilecek şartname doğrultusunda okul servis araçlarının çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslar doğrultusunda 28/08/2023 tarihinde saat 12.30 da şartname doğrultusunda ihale yapılacaktır.

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler

a)Tebligat için adres beyanı, telefon, varsa faks, elektronik posta adresi

b)Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve /veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c)Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

ç)Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

d)Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

e)Tahdit ve/veya tahsis araç plaka belgeleri, gerekli izin belgeleri

f )Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE belgesi

İstenilen belgeler 25/08/2023 tarihinde saat 10:00 a kadar komisyona tutanakla teslim edilir. Evraklar geri iade edilmez.

Tem

Okul kayıtlarımız 31.07.2023 tarihinden itibaren 11:00-14:00 saatleri arasında olacaktır. Okulumuz aday kayıt listesinde bulunan öğrencilerimiz öncelikli olup boş yer kalması durumunda aday kayıt dışı öğrencilere yer verilecektir.

Nis

With the Children Are Climate Heroes eTwinning project held in our school, studies are carried out on climate change.

May

5-B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Tuğba Ercan ile birlikte "Bilmece" adlı gösteriyle Anneler Gününü kutladılar.

May

5-F Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sevgi TEPE ile birlikte "Kime Çektim Ben?" adlı gösteriyle Anneler Gününü kutladılar.