Mrt

Okulumuz Çiçek Açıyor Etkinliği  ile öğrencilerimizde doğa ve çevre bilinci oluşturmak, çeşitli bitkilerin yetiştirilmesi, yeni bilgi yeni ilgi alanlarının ortaya çıkarılması amaçlanmıştır. Bu amaçla öğrencilerimiz bitkilerin ekosistem içerisindeki önemi, bitkilerin yetişme şekli, bitkiler için toprak-su-güneşin gerekliliği çalışmalarının ardından okul bahçesindeki farklı bitki türlerini ve toprağı gözlemlediler. Bir bitkinin büyümesi için nelere ihtiyaç olduğunu keşfetmek için fasulye çimlendirme ve çim adam deneyi gerçekleştirdiler. Tohum topları hazırlanarak okulumuz bahçesine bıraktılar. Ardından kendi bitkilerini dikerek sorumluluk çalışması kapsamında bitkilerin bakımını üstlendiler.

Mrt

Erken çocukluk dönemindeki öğrencilerimize hayvan sevgisi ve onları koruma farkındalığı kazandırabilmek amacıyla Dünyayı Birlikte Paylaşıyoruz etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Öğrencilerin geri dönüştürülebilir malzemeleri fark etmeleri, bu malzemeleri yeniden birleştirerek özgün bir ürün oluşturmaları veya doğaya faydalı olacak şekilde geri dönüştürmeleri, kaynakları gereksiz yere kullanmamanın önemini fark etmelerini amaçladığımız  Recycling Heroes (Geri Dönüşüm Kahramanları) Projesi okulumuzda gerçekleşti.

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak Etkinliği

5/E ETKİNLİKLERİ