Şh.Öğrt.Aynur Sarı Anaokulu

Güvercintepe Mahallesi Osmanlı Caddesi No 96 Başakşehir/İstanbul
Vizyon
Erken çocukluk dönemindeki öğrencilerimizin kendine güvenen ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan bireyler olmalarını sağlamak. Öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının desteklendiği, güven hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir eğitim ortam yaratmak. Okulumuzu; öğrencileri,öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek. Öğrencilerimizi başarı yolunda motive edip umut ve güven aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak.
Misyon
Ülkesi için; Yaşamda mutlu, insanlara sevgiyle yaklaşabilen, paylaşımcı, geleceğe umutla bakan, çevresiyle ve kendisiyle barışık, bireysel zenginlikleri ile çağa yön verebilen kendi alanında lider, özgür düşünebilen, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz Başakşehir İlçesinde Okul Öncesi Eğitimi alanında eğitim veren kurumların arasında seçkin yere sahip olup, en çok tercih edilen okullar arasında ön sırada yer almaktadır.
Sabahçı Gruplar:08:00-13:00 Öğleci Gruplar:13:00-18:00
Belediye Otobüsü ve Dolmuş İETT - 79G, 79Y, 78G, 146F , MK12, MK11, MK15
Güvercintepe/Başakşehir/İstanbul - Avrupa
Başakşehir/İstanbul İlçe Merkezine-6 km.